19 Ocak 2012 Yengeç burcu yorumları

19 Ocak 2012 Perşembe

19 Ocak 2012 Yengeç burcu yorumları,Yengeç burcu yorumları 19.01.2012 perşembe Yengeç burcu iş aşk sağlık para yorumları,Yengeç burcu gazete yorumları 19 ocak 2012,Yengeç burç yorumları 19 ocak 2012
YENGEÇGökyüzü, bugün yakın çevrenizde sizin dışınızda gelişecek olay ve kişilere karşı mümkün olduğunca tepkisiz davranmanız için uyarıyor sizleri. Yaşananlar müdahil olmayı seçerseniz sağlıklı kararlar alamayabilir ve başkalarının etkisiyle, size uygun olmayan tercihler yapabilirsiniz. Bugün sezgilerinizin sesine kulak vermeli ve sağduyulu davranmayı elden bırakmamalısınız. Hızlı gelişmeler başınızı döndürebilir. Önemli toplantı ve görüşmelerinizde, aceleci tavırlar sergilememeli ve her söylenenden farklı bir mana çıkarmadan, işin özüne yönelerek hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise, sevdiğiniz insana verdiğiniz değer ve saygının ne kadar anlamlı olduğunu bir kez daha anlayacağınız hoş bir jestle karşılaşabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Anlıyor, bağışlıyor ve tüm kalbimle şükrediyorum. Yaşamımda gelişen güzel olaylara yön verebildiğim için kendime saygı duyuyorum. Beni yaratan yüce güce teşekkür ediyorum. Bana sunduğu olanakları en iyi şekilde değerlendireceğim ve yaşamımın her anının kıymetini bilerek hareket edeceğim.

Günün Rengi: Mor
kaynak:hürriyet


Çalışma arkadaşlarınızla birlikte güçlü birliktelik oluşturabilirsiniz. Duygularınızın size yönlendireceği yeni konulara ilgi duymanıza rağmen, önünüze çıkan geleneksel engeller yüzünden, kendinizi kısıtlanmış gibi hissedebilirsiniz. Bugün, yeni iş olanakları konusunda bazı görüşmeler yapabilirsiniz.
Yaşadığınız ortama aşırı bağımlılığınız bazı şeyleri engelliyor olabilir. Yerleşik alışkanlıklarınızdan vazgeçmek sizi bir hayli korkutuyor. Aşk hayatınızda trajedilerle dolu ilişkiler gündeme gelebilir. Kendi hatalarınız yüzünden ne başkasını suçlayın ne de kendiniz zor durumlarda kalın. Bir an önce gerçeklere dönmenin zamanı geldi.
Bu nedenle imalı konuşmak yerine açık ve anlaşılır bir tarz içinde bulunmaya özen gösterin. İşinizdeki önemli değişimler ve hareketlilik karşısında mümkün olduğunca adaptasyon sağlayarak, üzerinize düşenleri yerine getirmeniz gerekiyor.
AŞK: Aşk konusunda bazı durumlarda geri adım atma eğilimindesiniz. Partnerinizin isteklerinden yoruldunuz. Kendinize olan güven duygularınız sarsılıyor. İŞ: Mevcut olan işinizle ve maddi durumunuzla ilgili yetinmeye çalışıyordunuz. Kanaatkar olmanız sebebiyle biraz da tembelsiniz. Daha gayretli olmalısınız. SAĞLIK: Sürekli dalgın olabilirsiniz. Hafızanızı güçlendirmek için taze meyve sebze tüketin.

0 yorum:

Yorum Gönder

Düzeyli bir şekilde sizde yorum yapabilirsiniz.
Google üyeliğiniz yoksa anonim olarak yorum bırakabilirsiniz.

 
 
 

Saç Modelleri Yapımında Detaylar

Merak ettikleriniz vardır belki

Saç modelleri ve bakımı hakkında