19 Ocak 2012 Başak burcu yorumları

19 Ocak 2012 Perşembe

19 Ocak 2012 Başak burcu yorumları,Başak burcu yorumları 19.01.2012 perşembe,Başak burcu iş aşk sağlık para yorumları,19 ocak 2012 Başak burcu gazete yorumları,Başak burç yorumları 19 ocak 2012 perşembe
BAŞAKGökyüzü bugün kanuni, ticari veya mesleki zorlukların ortaya çıkabileceği konusunda uyarıyor sizleri. Bu konulara hassas davranmalı ve incelemelerde bulunmalısınız. İş hayatınızda ise sahip olduğunuz kararlılık, birlikte çalıştığınız insanların gözünden kaçmayacak. Onlardan alacağınız destekle işinize fazlasıyla adapte olacak ve her türlü zorluğun üstesinden gelebileceksiniz. Finansal konularda, hesapların dikkatle incelenmesi, olabilecek aksaklıkları önleyecektir. Özel yaşamınızda da dengelerin oturtmaya başlaması ile rahat bir nefes alacaksınız. Bu süreçte var olan sorunları son derece adil bir şekilde değerlendirip, kendi hatalarınızı da kabul eder tarzda yapacağınız konuşmalarla sorunları tamamen ortadan kaldırabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Hayat beni sınayan sınavlarla doludur, yaşadıklarımda bu sınavlardan biri. Her bir sınavda yeteneklerimin, irademin gücünün farkına varırım ve kişiliğimi, engellerimi daha iyi tanıyarak kendim için en doğru yolu bulmaya çalışırım.

Günün Rengi: Turkuaz
kaynak:hürriyet


Beklentilerinizde belli hedefleriniz mevcut ve sizin tarzınıza yakın olan kişilerin fikirlerini benimsemekten yanasınız. Çevrenizi kişisel olarak etkileyecek ve bir çok kişinin ilgisini üzerinize çekeceksiniz. Partnerinizle bazı ortak kararlar alacaksınız. Yaşamınızı renklendirmek adına yapacağınız çalışmalar ön plana çıkıyor.
Bir şey düşünürken başkalarının sözleri sizi pek etkilememeli, kendinizle başbaşa olun. Bireyselliğiniz ise yalnızca düşünürken kendini göstermeli çünkü uygulamada her zaman için birilerinden yardım almanız gerekecektir. Aşk hayatınızda ısrarcı olmanız ve isteklerinizde ısrarcı davranmanız sizi çelişkiler dünyasına sürükleyecektir.
Aşk yaşantınız açısından oldukça güzel ama bir o kadar da karışık bir dönemden geçiyorsunuz. İlişkinize biraz heyecan katmanız gerekiyor. Sevgilinizle sosyal etkinliklere katılarak hoş saatler geçirmeyi deneyin. İşyerinizde uyumlu davranmak sizi pek fazla zorlamayacak.
AŞK: Hırs ve prestij sahibisiniz. Partnerinizden de aynı tutumu bekliyorsunuz. Çevrenizde birlikteliğinizle sürekli övünüyorsunuz. İçinizde yarattığınız bazı hayalleriniz var. İŞ: Pratik zekanızla tutkularınız birleşmeye başladı. Emir almaya asla niyetiniz yok. Ancak iş arkadaşlarınıza saygı gösterebiliyorsunuz. Sıkı çalışmaya hazırsınız. SAĞLIK: Dıştan bakıldığında hiçbir sorununuz yok gibi görünse de kemik ve eklem ağrılarınız arttı.

0 yorum:

Yorum Gönder

Düzeyli bir şekilde sizde yorum yapabilirsiniz.
Google üyeliğiniz yoksa anonim olarak yorum bırakabilirsiniz.

 
 
 

Saç Modelleri Yapımında Detaylar

Merak ettikleriniz vardır belki

Saç modelleri ve bakımı hakkında