19 Ocak 2012 Oğlak burcu yorumları

19 Ocak 2012 Perşembe

19 Ocak 2012 Oğlak burcu yorumları,oğlak burcu yorumları 19.01.2012,oğlak burcu iş aşk sağlık para yorumları,19 ocak 2012 perşembe oğlak burcu gazete yorumları,günlük oğlak burç yorumları 19 ocak 2012
OĞLAKGökyüzü bugün iş hayatınızı ilgilendiren konularda, hiçbir şeyi ertelemeden hareket etmeniz için destekliyor sizleri. Kariyerinizi ilgilendiren konularda, yeni tanışacağınız insanlardan hiç beklemediğiniz şekilde önemli teklifler ve başarılı olabileceğiniz orijinal fikirler alabilirsiniz. Kendinize olan güveniniz ve iletişimdeki başarınız, sizlere pek çok kapıyı aralayacaktır. Yakın çevrenizde sizin dışınızda gelişen olaylarla karşılaşabilirsiniz. Bu olaylar olumlu da olabilir olumsuz da. Ailenizi ilgilendiren konularda ise daha hassas ve duyarlı davranmalısınız. Farkında olmadan sergilediğiniz tavırlar onları kırmış olabilir.

Günün Olumlaması: Ben evrenin ritmik müziğine kulak veriyor ve evrensel zekamı tamamen işime konsantre ediyorum. Yaşama güveniyorum, zekamı ve yeteneklerimi tüm yaratıcı enerjilerle ortaya koyuyorum.

Günün Rengi: Turuncu
kaynak:hürriyet


Organizasyonlar ve iş birlikleri önem kazanıyor. İdealist tavırlarınızı başkalarına ters gelebilir fakat onları her konuda ikna edebileceksiniz. Sizden olumlu şekilde etkilenmeleri sizin lehinize gelişiyor. Bugün, partnerinizle birlikte kişisel ve özel çalışmalar içinde olmak isteyebilir ve onun fikirleri ile çarpışmak zorunda kalabilirsiniz.
Sabırlı, yapıcı ve olumlu gözlemleriniz sayesinde konulara kolay adapte olabiliyor, kısa zamanda sonuca gidebiliyorsunuz. Olaylara objektif yaklaşmanın sağlayacağı yararı unutmamalı ve bu konunun tartışma boyutlarına varmamasına özen göstermelisiniz. Eğer gün boyunca böyle durumlarla karşılaşırsanız, pek çok fırsat yakalayabilirsiniz.
Çözdüğünüzü düşündüğünüz bir problem kendini tekrarlıyor. Buna izin vermemelisiniz. Sevgiliniz sizin ne kadar iradeli olduğunuzu sınıyor, ödün vermeyin. Çalışma hayatında inisiyatifli, sorumlu, tuttuğunu koparan biri olarak tanınıyorsunuz. Bu da size olanaklar sunmaya devam edecek.
AŞK: Bugün enerjinizde iyi biçimde disiplin kurarak aşkınızı güçlendirmeye özen gösteriyorsunuz. Dengeli hareketleriniz sizi aşk konusunda pozitif yönde etki etkiliyor. İŞ: İşinizde asla mukayese kabul etmiyor, güçlü nedenlerinizi ortaya koyarak iş grafiğinizi yükseltiyorsunuz. Zamanla yarışıyor durumdasınız. Biraz rahatlayın. SAĞLIK: İşlerinizin ve aşk yaşamınızın huzurlu oluşu sağlığınıza olumlu şekilde yansıdı.
kaynak:burc.web.tr

0 yorum:

Yorum Gönder

Düzeyli bir şekilde sizde yorum yapabilirsiniz.
Google üyeliğiniz yoksa anonim olarak yorum bırakabilirsiniz.

 
 
 

Saç Modelleri Yapımında Detaylar

Merak ettikleriniz vardır belki

Saç modelleri ve bakımı hakkında