19 Ocak 2012 Kova Burcu Yorumları

19 Ocak 2012 Perşembe

19 Ocak 2012 Kova Burcu Yorumları,balık burcu yorumları 19.01.2012,koca burç yorumları 19 ocak 2012 perşembe,19 ocak 2012 kova burcu iş aşk sağlık yorumları,kova burç yorumları 19 ocak 2012 perşembe,kova burcu günlük burç yorumları 19 ocak 2012

19 Ocak 2012 Kova Burcu YorumlarıGökyüzü bugün maddi konularda ortaklaşa hareket ettiğiniz insanlar yüzünden zorluklar yaşayabileceğinize işaret etmekte. Her tatlı söze kanmamalısınız, başkalarının yaptığı harcamaların bedelini siz ödeyebilirsiniz. Şimdi kendi kaynaklarınızı akılcı bir şekilde değerlendirmeli ve önce “ben” demeyi öğrenmelisiniz. Gerek iş gerekse aile çevrenizde yaşananların etkisiyle, siz de patlamalar yaşayabilir ve içinizde biriktirdiğiniz her şeyi sözlerinizle haykırabilirsiniz. Duygusal olarak kendinizi teskin edebilmek oldukça zordur. Yaşadıklarınız oldukça güç ve bunaltıcı olmasına rağmen, sizler bugün çevrenizdeki hemen herkese karşı toleranslı davranmalısınız. İçinde bulunduğunuz şartlar bu süreçte yapacağınız tüm karşı çıkışların, size daha fazla olumsuzluk getirecektir. Sabırlı olup sakin davranın.

Günün Olumlaması: Bilinçaltım ve bilinç üstüm mükemmel bir uyum içinde. Tüm negatif düşünce ve olayları yaşamımdan sevgiyle uzaklaştırıyorum. Kendimi tam olduğum gibi ifade ederek, meslek ve özel hayatımda isteklerime sahip olmak için mücadele etmeyi seçiyorum.

Günün Rengi: Mavi


Çevrenize aldığınız kişilerin alt yapılarında sistemli bir kişilik yatıyor ve birlikteliklerine yansıttığınız eski tecrübeleriniz önem kazanıyor. Ay’ın konumu, sizi bugün daha temkinli yapıyor. Ailenizin özgürce karar vermeleri sizi olumlu etkilese de, bazı konularda karşıt düşünce içinde olacak ve duygularınızı belli edeceksiniz.
Araştırıyor, görüyor ve sağlam delillerle insanların karşısına çıkıyorsunuz. Yalnız kendi düşüncelerinize büyük bir dirençle bağlısınız. Karar almakta zorlanıyor fakat aldığınız kararlardanda geri dönmüyorsunuz. Herhangi bir işi üstlenirken bu özelliğinizi kullanıyor ayrıntılara son derece önem veriyorsunuz. Yalnız bazı işler var ki hemen karar vermeniz gereklidir.
Özel hayatınızda sizi huzursuz eden bir durum yok. Sevgilinizle az görüşmek sizi rahatsız etse de, bu sayede birbirinize daha çok bağlanıyorsunuz. İşinizle ilgili bazı görüşmeleriniz olacak. Bağladığınız işlerin yüksek kapasitesi, üstleriniz arasında memnuniyetle karşılanıyor.
AŞK: Hayata karşı konulamaz gerekçe ve düşünceyle yaklaşıyorsunuz. Doğal olarak sevdiğinize kalbinizi kaptırdığınız aşikar. Bunun için aşk yaşamınızda gönül işleriniz uyumlu. Ancak birileri aklınızı çelebilir. İŞ: Finansal açıdan güvenli olmak istiyorsanız günlük işlerinizi düzene sokun. Gerçeklerle karşılaştığınızda politik davranmayı biliyorsunuz. SAĞLIK: Ayna karşısından ayrılmıyor, cilt bakımı ve dış görünüşünüze özen gösteriyorsunuz.
kaynak: burc.web.tr

0 yorum:

Yorum Gönder

Düzeyli bir şekilde sizde yorum yapabilirsiniz.
Google üyeliğiniz yoksa anonim olarak yorum bırakabilirsiniz.

 
 
 

Saç Modelleri Yapımında Detaylar

Merak ettikleriniz vardır belki

Saç modelleri ve bakımı hakkında