19 Ocak 2012 Boğa burcu yorumları

19 Ocak 2012 Perşembe

19 Ocak 2012 Boğa burcu yorumları,Boğa burcu yorumları 19.01.2012 perşembe,Boğa burcu iş aşk sağlık para yorumları 19 ocak 2012,Boğa burcu gazete yorumları 19 ocak 2012 ,Boğa burç yorumları 19 ocak 2012
BOĞABugün bekar Boğa’lar yeni bir ilişkiye başlayabilirler. Evli ve uzun süredir beraberliği devam edenler ise aşkın, sevginin, paylaşmanın getirdiği tüm güzellikleri yaşayacakları keyifli bir gündeler. Huzurunuzu kaçırmak için var gücüyle çabalayan insanlar, her ne kadar bu durumdan memnun olmasa da siz beraberliğinizin keyfini çıkarmaya bakın. Eş ya da sevgilinizin hoş bir sürprizi ile eğlenceli bir akşam geçirebilirsiniz. İş hayatınızda beklediğiniz ya da beklemediğiniz maddi gelişmeler, şartlarınızı oldukça iyi bir duruma getirecek. Bu dönemde dikkat etmeniz gereken konu, paranızı biriktirmeniz ve belli bir yatırım planı yaparak buna hazırlanmanız olmalıdır.

Günün Olumlaması: Kendimi seviyorum, yaşamın bana kattıkları için minnettarım. Bugün her zamankinden olgun, sakin ve huzurluyum. Yaşamdan isteklerimin bilincindeyim. Sahip olduğum bilinç, yeteneklerimi en iyi şekilde değerlendirmem için beni cesaretlendirir ve güçlendirir.

Günün Rengi: Kırmızı
kaynak:hürriyet


Duygusal davranmaktan mümkün olduğu kadar kaçınıyorsunuz. Arkadaşlarınızla birlikte ortak kararlar alacaksınız. Akılcı tavırlarınızla çevrenize örnek olacaksınız.. Bugün, bir takım özel konumlarınız gündeme gelebilir. İşinizle ilgili yenilikler peşindesiniz ve imkanlarınızı kendi tarzınıza göre değerlendirmek isteyeceksiniz.
Sözlerinizde bugün açık olacaksınız. Hatta sizinle çekinmeden her konuyu açık bir şekilde konuşmak mümkün olacaktır. Mesleki konularda ya da eğitiminizle ilgili konularda ani kararlar vermekten kaçının. Aslında bulunduğunuz ortamdan ve mekandan hoşnut değilsiniz.
Kendinizi bir an önce toplayıp yeni başlangıçlar yapabileceğinizi göreceksiniz. Duygusal hayatta olsun, maddi meselelerle ilgili olsun, hepsinde arzuladığınızdan da iyi neticeler almanız mümkün. Mesleğinizle ilgili sıkıntılı günler de artık geride kaldı. İşleriniz oldukça yolunda ve verimli geçecek.
AŞK: Gönül ilişkilerinizde bugün karmaşık fikirlere sahip olabilirsiniz. Dengenizi kaybetmiş gibisiniz. Oysa her şey kontrol altında. Sevdiğiniz kişi bugünlerde biraz duygusal. Ona karşı sert olmamalısınız. İŞ: Grup ve organizasyon işlerinde mükemmeli arıyor ve başarıyorsunuz. İş arkadaşlarınız bugün size olduğundan fazla iş yüklüyorlar. SAĞLIK: Soğuk algınlığına karşı kendinizi korumalısınız. Bol dinlenme sizin için en hayırlısı.

0 yorum:

Yorum Gönder

Düzeyli bir şekilde sizde yorum yapabilirsiniz.
Google üyeliğiniz yoksa anonim olarak yorum bırakabilirsiniz.

 
 
 

Saç Modelleri Yapımında Detaylar

Merak ettikleriniz vardır belki

Saç modelleri ve bakımı hakkında