19 Ocak 2012 Terazi burcu yorumları

19 Ocak 2012 Perşembe

19 Ocak 2012 Terazi burcu yorumları,Terazi burcu yorumları 19.01.2012 perşembe,19 ocak 2012 Terazi burcu iş aşk para sağlık yorumları , 19 ocak 2012 Terazi burcu gazete yorumları,Terazi burç yorumları 19 ocak 2012
19 Ocak 2012 Terazi burcu yorumlarıBugün yaşamınızın büyük bir fırsatı ile karşılaşabilirsiniz. İşinizle ilgili konularda hiç beklemediğiniz kişi ve kurumlardan destek görebilir, var olan şartlarınızı bir anda yükseltebilecek bir teklifle karşılaşabilirsiniz. Tüm dikkatinizi işinize vermeli ve sorumluluğunu üstelendiğiniz projelerinizi eksiksiz olarak tamamlamaya özen göstermelisiniz. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın kaprisli, huzursuz tavırları canınızı sıkabilir. Tepki vermek yerine karşılıklı oturup konuşmayı denemeniz ikiniz içinde faydalı olacaktır.

Günün Olumlaması: Düşten gerçeğe giden muhteşem bir yoldayım. En yüksek akıl yetilerim ve yeteneklerimin rehberliğinde her şeyin üstesinden geliyor, yüksek şansımın yardımıyla yeni kapıları aralıyor ve başarıya ulaşıyorum.

Günün Rengi: Koyu Kırmızı
kaynak:hürriyet


İş çevrenizde saygılı ilişkilerin, sizin için çok önemli olduğunu bilen arkadaşlarınız, kendi işlerini de, size yükleyebilirler.Maddi konularda ilginç fikirlere açıksınız. Bugün, kazançlarınızı arttırma yoluna gidecek ve gerekli kişilerle görüşmek isteyeceksiniz. Randevularınızı ertelememeli,elde edeceğiniz fırsatları anında değerlendirmelisiniz.
İnsanları her konuda kesin tavırlar içinde esneklikten yoksun bir şekilde yargılamak yanlış olur. Sabah saatlerinde öğlene kadar gururlu ve ödün vermeyen bir yapı içindesiniz. Hatta bencilliğe varacak davranışlar sergileyebilirsiniz. Ve bu tutum sizi olumsuz yönde etkileyecektir. Unutmayın ki kimseyi yapmak istemediği işler için zorlamamalısınız.
Aşk konusunda yaşadığınız ümitsizlikten bir an önce kurtulmalısınız. Aksi halde hayli şanslı olduğunuz bu dönemde özel yaşamanızda tek bir değişiklik olmadan geçip gidebilir. Üzerinde çalıştığınız projeyle ilgili olarak daha kısa vadede çözümler gerekiyor. Adım, adım ilerleme yolunu seçin.
AŞK: Ne pahasına olursa olsun partnerinize liderliğinizi kanıtlamak istiyorsunuz. İnatla onun duygu ve düşüncelerine eğilmemeniz doğru mu? Önce ben demeyi bırakın. Onun düşüncelerine de önem verin. İŞ: İşlerinizde kontrolü sağlama konusunda inanılmaz dürtünüz var. Ne pahasına olursa olsun inatçısınız. Ama başarıyı da böyle sağlıyorsunuz. SAĞLIK: Bugün hayatınızı disipline ettiniz ama simetri hastalığınız sürekli gündemde.

0 yorum:

Yorum Gönder

Düzeyli bir şekilde sizde yorum yapabilirsiniz.
Google üyeliğiniz yoksa anonim olarak yorum bırakabilirsiniz.

 
 
 

Saç Modelleri Yapımında Detaylar

Merak ettikleriniz vardır belki

Saç modelleri ve bakımı hakkında