18 Ocak 2012 Akrep burcu günlük yorumu

18 Ocak 2012 Çarşamba

18 Ocak 2012 Akrep burcu günlük yorumu,akrep burcu günlük burç fal tarot yorumları 18.01.2012,akrep burcu yorumları iş aşk sağlık para yorumları 18 ocak 2012,akrep burcu 18 ocak 2012,akrep burç yorumları 18 ocak 2012
Akrep burcu günlük yorumu
(24 Ekim - 21 Kasım) Aile içinde problem yaptığınız, hepinizin üzülmenize neden olan biri var. Ona zaman ve emek harcamanız gerekiyor. Yurtdışından eski bir dostunuz, sizi düşündürüp kafanızı karıştıracak önerilerle şu günlerde dönebilir. İş yaşamınızdaki yüksek eforunuz, size her hafta aşırı yorgun bir Cuma yaşatıyor. Hafta sonu hareketlilikten kaçınmanızda yarar var.

Aşk Yaşamı : İlişkiniz için harcadığınız çabalarda yalnız kaldığınızı düşünmeniz, biraz haksızlık içeriyor. Beraberliğinizin bir ayrıcalık taşımasını, çevrenizde gözlemlediğiniz beraberliklerdeki sorunları yaşamamasını istiyorsunuz. Bu kıyaslama duyguları aşındırabiliyor.

İş Yaşamı : İş hayatınızda göz dolduran birisiniz. Sizden daha yetkili birisiyle henüz ortaya çıkmamış gizli bir sürtüşmeniz var. Bugünlerde bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Bugün bununla ilgili gelişmelere hazırlıklı olmalısınız.

Para Durumu: Akraba çevrenizdeki bir satış işinde size, küçük de olsa bir para görünüyor. Önümüzdeki günlerde bunun haberini alacak ve hemen harekete geçeceksiniz. Bir alacağınızın ödeneceğinden şüpheniz var. Ama yanılıyorsunuz.

Dikkat: Etrafınızı biraz daha dikkatle incelerseniz birçok şeyi fark edeceksiniz. Biri tarafından yakından ilgiyle izleniyorsunuz. Onun sizinle ilgili görüşleri bir iki kişi tarafından çok önem taşıyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Düzeyli bir şekilde sizde yorum yapabilirsiniz.
Google üyeliğiniz yoksa anonim olarak yorum bırakabilirsiniz.

 
 
 

Saç Modelleri Yapımında Detaylar

Merak ettikleriniz vardır belki

Saç modelleri ve bakımı hakkında