18 Ocak 2012 Kar Tatili Olan İller

18 Ocak 2012 Çarşamba

Kar Tatili Olan Şehirler İller İlçeler 18 Ocak 2012 , Okullara Kar Tatili Olan İller İlçeler 18.01.2012 , Hangi Okullara İlçelere İllere Kar Tatili var 18 Ocak 2012 , Kar Tatili Verilen İller Milli Eğitim Bakanlığı MEB 18 Ocak 2012 , Valiliği Kar Tatili Hangi İllerde Olacak Devam Edecek 18 Ocak 2012 Çarşamba Günü , Okullara Kar Tatili Olan İller ve İlçeler 18 Ocak 2012 Çarşamba Okullara Kar Tatili Varmı,18 Ocak 2012 Kar Tatili Olan İller,kar tatili olan iller şehirler ilçeler 18.01.2012 çarşamba,18 ocak 2012 İsanbulda okullar tatilmi,18.01.2012 istanbulda okullar tatil edildimi hangi ilçelerde illerde okullar tatil,18 ocak 2012 istanbul valiliğinden yapılan kar tatili açıklaması ,istanbul boğaziçi köprüsü fatih sultan mehmet köprüsü trafiği kapalı yollar 18.01.2012 çarşamba Kar Tatili Olan Şehirler İller İlçeler 18 Ocak 2012 , Okullara Kar Tatili Olan İller İlçeler 18.01.2012 , Hangi Okullara İlçelere İllere Kar Tatili var 18 Ocak 2012 , Kar Tatili Verilen İller Milli Eğitim Bakanlığı MEB 18 Ocak 2012 , Valiliği Kar Tatili Hangi İllerde Olacak Devam Edecek 18 Ocak 2012 Çarşmba Günü,18 Ocak 2012 çarşamba Kar Tatili Olan İller, kar yağışından dolayı egitime ara verilen iller 18.01.2012, ankarada okullar tatil mi 18 ocak 2012, istanbulda okullar tatil mi 18 ocak 2012, bursada okullar tatilmi 18 ocak,çarşamba hangi illerde okullar tatil 18.01.2012 ,kardan eğitime kara verilen okullar üniversiteler 18 ocak 2012,kar tatili 18 ocak 2012 çarşamba,kar tatili olan şehirler 18 ocak 2012,hangi şehirlerde okullar tatil edildi , hangi şehirlere kar yağdı en çok kar hangi ile şehire yağdı nereye yağdı,18 ocak 2012 çarşamba kardan dolayı eğitime ara verilen şehirler van hakkari şırnak ankara istanbul bursa kocaeli trakya edirne kırklareli sakarya kırıkkale yozgat kırşehir eskişehir afyonkarahisar konya sivas erzurum kütayha ısparta bolu amasya kırşehir tünceli bingöl okullar tatilmi şehirde tatil mi 18 ocak 2012 çarşamba ,ankara kar manzaraları 18 ocak çarşamba ,istanbul bursa bolu bursa kar manzaraları   18 19 20 ocak hangi iller de okullar tatil hangi ilçeler  ocak 2012,ankarada istanbulda bursada kapalı olan yollar tatil edilen okullar istanbul valiliğinden yapılan açıklama  18 19 20 ocak 2012 ,bursa ankara istanbul valiliğinden yapılan açıklama okullar tatil tatil edildi

Yurdun birçok yerinde kar yağışı devam ediyor. 18 Ocak 2012 çarşamba günü de bazı il ve ilçelerde okullara kar tatili , eğitme kar engeli devam ediyor . 18 Ocak 2012 salı  Günü Hangi İllere ve İlçelere Kar Tatili Var? 


YOZGAT

Yozgat’ın Akdağmadeni, Çandır ve Çayıralan ilçelerinin genelinde, Boğazlıyan’da ise bağlı köylerde okullarda eğitime bir gün ara verildi.
MUŞ

Muş’un Varto ilçesinde de yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 2 gün ara verildiği bildirildi.
Varto Kaymakamı Ahmet Günaydın, ilçe merkezine bağlı 90 köy yolunun ulaşımakapandığını bu nedenle eğitime 2 gün ara verildiğini belirtti.
Varto merkez ve bağlı köylerde yoğun kar yağışının aralıksız devam ettiğini kaydeden Günaydın, ”Kar yağışının böyle devam etmesi ve eğitimi engellemesi halinde, süreç yeniden değerlendirilip gerekirse eğitime verilen ara uzatılabilir” dedi.
NEVŞEHİR

Nevşehir’de kar yağışı nedeniyle eğitime Hacıbektaş’ta iki gün, Kozaklı ve Gülşehir ilçeleri ile Avanos’un belde ve köylerinde bir gün ara verildi.
Nevşehir Valiliğinden alınan bilgiye göre, Nevşehir ve ilçelerinde dünden itibaren etkili olan kar yağışı nedeniyle eğitime Hacıbektaş’ta iki gün, Kozaklı ve Gülşehir ilçelerinde ise bir gün ara verildi, Avanos’ta ise ilçe merkezi hariç belde ve köylerde de okullar bir gün tatil edildi.
Hacıbektaş Özel İdare Müdür Vekili Şengül Koçak, ilçenin 26 köyü ile 2 beldesi bulunduğunu, Karaburna beldesi hariç diğer köy yollarının tamamen ulaşımakapalı olduğunu, saat 03.00'ten itibaren kapalı köy yollarını açmaya çalıştıklarını belirtti.
SAMSUN
Samsun’un Asarcık ilçesinde okullar yoğun kar yağışı nedeniyle 1 gün süreyletatil edildi.
TOKAT
Tokat’ta, kar yağışı dolayısıyla kent genelinde eğitime iki gün ara verildi.
Tokat Valisi Şerif Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kentte dün akşamdan bu yana kar yağışının etkili olduğunu belirterek, ”Meteoroloji Bölge Müdürlüğü kar yağışının gün boyu devam edeceğini bildirdi. Biz de bugün ve yarın ilk ve ortaöğretim okullarını tatil ettik. Kamu görevlisi engelli vatandaşlarımız da 2 gün idari izinli olacaklar” diye konuştu.
Bu arada kar yağışı kentte ulaşımı da aksatıyor. Kar yağışı ve tipinin etkili olduğu Tokat-Sivas karayolunda büyük araçların geçişine izin verilmiyor.
KONYA
Konya’da etkili olan kar yağışı nedeniyle kent genelinde eğitime 2 gün ara verildi.
Konya Valiliği tatili kararını sabah saatlerinde açıkladı. Şehir yayın yapan yerel tv ve radyolar kar tatilini son dakika gelişmesi olarak duyuruldu.

SİVAS

Sivas’ta etkili olan kar yağışı nedeniyle kent genelinde eğitime 2 gün ara verildi.
Sivas Valisi Ali Kolat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yoğun kar yağışının etkisini sürdürdüğünü belirterek, bu nedenle şehir genelinde 2 gün süreyleeğitime ara verildiğini bildirdi.
Vali Kolat, kapanan yolların ulaşıma açılması için de ekiplerin çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirtti.
KÜTAHYA

Kütahya’da, yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle eğitime yarın ara verilecek.
Alınan bilgiye göre, İl Hıfzıssıhha Kurulu, yoğun kar yağışı ve tipinin ulaşımıolumsuz etkilemesinden dolayı il merkezi, bağlı belde ve köylerde okul öncesieğitim kurumları, ilköğretim okulları, liseler ile yaygın eğitim kurumlarında eğitimeyarın ara verilmesini kararlaştırdı.

Kurul, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engellilerin de bir gün idari izinli sayılmasına karar verdi.
KIRŞEHİR
Kırşehir’de bugün sabaha karşı başlayan kar yağışı aratarak devam ediyor. Karı kalınlığı 25 santimetreye ulaşırken okullar valilik kararıyla tatil edildi.
Sabaha karşı yağmaya başlayan kar, yolları kapattı. Özellikle Kırşehir-Kayseri karayolu çevresinde etkili olan kar yağışı sebebiyle bu bölgeye tuzlama ve kar küreme araçları sevk edildi. Polis, şehir merkezinde sürücülere zincirlerini takmaları yönünde uyarıda bulundu.
Kalınlığı 25 santimi geçen kar bölgedeki trafiği de olumsuz etkiliyor. Akçakent ile Çiçekdağı arasında kalan karayolunun tamamen kapandığı gelen bilgiler arasında. Kapanan yollar greyder ve kar araçlarıyla açılmaya çalışılıyor. Kırşehir Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, taşıma sistemiyle eğitim gören ve Çiçekdağı ilçesindeki okullar tatil edildi. 150 köy yolunun ise kapandığı bildirildi.
Köy yollarının açılması için karayolları ve köy hizmetleri çalışmalara devam ediyor.
UŞAK
Uşak’ta kar yağışı nedeniyle Uşak merkez, Banaz, Sivaslı ve Karahallı ilçelerinde taşımalı sistem eğitim yapan ilk ve ortaöğretim okullarında eğitime bir gün ara verildi.
Uşak Valiliğinden yapılan açıklamada, il genelinde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle Uşak merkez, Banaz, Sivaslı ve Karahallı ilçelerinde taşımalı sistemle eğitim yapan ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün süreyle ara verildiği kaydedildi.
Açıklamada olumsuz hava koşullarının devam etmesi halinde tatilin uzatılabileceği, Eşme ve Ulubey ilçelerinde okulların tatil edilip edilmeyeceği yönünde kararın ilçe kaymakamları tarafından verileceği ifade edildi.
İl genelinde ise çok sayıda köy yolunun kapalı olduğu öğrenildi. İl özel idareye bağlı ekipler yol açma çalışmalarını sürdüğü, Karayolları 25. Şube Şefliğine bağlı ekiplerin İzmir-Ankara karayolu üzerinde kar temizleme ve buzlanmaya karşı tuzlama çalışmaları yaptığı kaydedildi.
Öte yandan meteoroloji yetkilileri, kar yağışının gece yarısı sona ereceğini, gece yollarda buzlanmanın artacağı uyarısında bulundu.
ORDU
Ordu’da gün boyu etkili olan kar yağışı nedeniyle bazı ilçelerde eğitime bir gün ara verildiği bildirildi.
Ordu Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, yoğun kar yağışının bazı ilçelerde etkisini artırdığı belirtildi.
Dün akşam saatlerinde başlayan ve gün boyu aralıklarla devam eden kar yağışının hayatı olumsuz etkilediği ve bazı ilçelerde yolların kapandığı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
”Kar yağışı nedeniyle Mesudiye’nin merkez ve köylerinde, Akkuş’un belde ve köylerinde, Kumru’nun ise sadece köylerinde okullara 16.01.2012 Pazartesi günü bir gün eğitime ara verilmiştir.”
Aybastı ilçesinde de okullar tatil edildi.
AFYON

Afyonkarahisar il merkezi ile merkeze bağlı köy ve beldelerde taşımalı eğitime bir gün ara verildi.
Alınan bilgiye göre, kar yağışı ve tipinin bugün de devam etmesi nedeniyle yarın, il merkezi ve merkeze bağlı köy ve beldelerde ilköğretim ve ortaöğretim okullarında taşımalı eğitim yapılmayacak.
16 Ocak 2012

(Bu haber 17 ocak 2012 de yayımlanmıştır yani 18 ocakta tatil ! )

 Ayrıntılar Güncellenerek Bu Sayfada Olacak Bizi Takip Etmeye devam edin !

0 yorum:

Yorum Gönder

Düzeyli bir şekilde sizde yorum yapabilirsiniz.
Google üyeliğiniz yoksa anonim olarak yorum bırakabilirsiniz.

 
 
 

Saç Modelleri Yapımında Detaylar

Merak ettikleriniz vardır belki

Saç modelleri ve bakımı hakkında