18 Ocak 2012 İkizler burcu günlük yorumu

18 Ocak 2012 Çarşamba

18 Ocak 2012 İkizler burcu günlük yorumu,ikizler burcu günlük burç yorumları 18.01.2012,ikizler burcu iş aşk sağlık para burcu 18 ocak 2012,ikizler burcu fal tarot 18 ocak 2012 çarşamba ,ikizler burç yorumları 18 ocak 2012 çarşamba
İkizler burcu günlük yorumu
(22 Mayıs - 21 Haziran) Müdahaleci davrandığınız bazı durumlardaki tavırlarınız, konunun içindeki diğer insanlarca hoş karşılanmıyor. Buna dikkat etmelisiniz, insanlar üzerindeki krediniz sonsuz değil. Bugüne aktardığınız problemleriniz var. Ama bugün onlara ayıracak zaman bulamayabilirsiniz. Gündemde olmayan, ama verimli düşünceler zihninizi işgal edebilir.

Aşk Yaşamı : Geçmiş deneyimlerinizden gelen bilgileriniz size yol gösterecek ve ondan hemen bir beraberlik talep etmeyeceksiniz. Uzun bir tanışma dönemi daha çok heyecan verici olacak, sabretmelisiniz.

İş Yaşamı : İş arkadaşınızla konuşma ve omuz omuza sorunları telafi etme yolunu seçeceksiniz. Ortaya çıkan problemin bir art niyetten değil, küçük bir dikkatsizlikten kaynaklandığını düşünmeniz yerinde bir tespit.

Para Durumu: Bugün, bir para alışverişi işinizde zararlı çıktığınızı fark edeceksiniz. Bu kaybın miktarı sizi şaşırtacak. Alışveriş konusundaki özgüveniniz, bu şaşkınlıkla biraz yerinden oynayabilir.

Dikkat: Bir, iki gündür sinirleriniz biraz gergin. Bu gerginlik size yanlış işler yaptırabilir. Bu hafta çekişmelerden uzak durmanızda yarar var.

0 yorum:

Yorum Gönder

Düzeyli bir şekilde sizde yorum yapabilirsiniz.
Google üyeliğiniz yoksa anonim olarak yorum bırakabilirsiniz.

 
 
 

Saç Modelleri Yapımında Detaylar

Merak ettikleriniz vardır belki

Saç modelleri ve bakımı hakkında