Heidi Klum Diyeti

11 Ocak 2012 Çarşamba
Televizyonlarda ve dergilerde, incecik, fit vücutlu mankenleri gördüğünüzde şaşkınlık içinde bakıyoruz. Bayanlar onlar gibi güzel bir vücuda ve incecik bir bele sahip olmak istiyor. Bunun için yapmanız gereken tek şey düzenli bir diyet programı ile beslenmekten geçiyor.

Victoria's Secret baş mankenlerinden Heidi Klum, formda kalma ve güzellik sırlarını açıkladı. Direkt olarak diet programını paylaşmayan Heidi Klum bayanlara önerilerde bulundu.

Heidi Klum'dan Diyet Önerileri;

Başlangıçta kendinizi motive etmek için boy fotoğrafınızı çektirin. Beden ölçülerinizi not almayı unutmayın. Alkol, ekmek gibi karbonhidrat bombaları olarak adlandırılan ürünleri alışveriş listenizden çıkarın. Sebze, beyaz et ve balık alın. 14 gün boyunca farklı sebzeler yiyebilirsiniz. Ancak porsiyonlar az olsun. Sabahları bir sahanda yumurtayı kahvaltınıza ekleyin. Öğlen ve akşam salata ile haşlanmış sebzeler yiyin. Ara öğünlerde meyve veya salata yiyin. Her gün mümkünse bir saatinizi spora ayırın. Spor salonuna gidecek zamanınız yoksa evde egzersiz yapın. Zayıflayan bir kişinin başarı öyküsünü okuyun. Bir diyet defteri tutun, buna verdiğiniz kiloları ve yeni vücut ölçülerinizi yazın.

0 yorum:

Yorum Gönder

Düzeyli bir şekilde sizde yorum yapabilirsiniz.
Google üyeliğiniz yoksa anonim olarak yorum bırakabilirsiniz.

 
 
 

Saç Modelleri Yapımında Detaylar

Merak ettikleriniz vardır belki

Saç modelleri ve bakımı hakkında