2012 Bugün Ne Giysem Yeni Sezon Online Başvuru Forumu Sitesi Şartları Kayıt Ol

7 Ocak 2012 Cumartesi

Bilsemki.Com Bilmek Isteyenlerin Sitesi!

Bugün Ne Giysem 2012 yılı yenisezonbaşvuruformu vebaşvuru detayları sizlerle. Bugün Ne Giysem önceki sezonda oldukça büyük rağbet gördü. 2012 yılında da ekranlarda olacak Bugün Ne Giysem adlı Türkiye’nin en şıkkadının seçildiği ve 100 Bin Liralık büyük ödülün verildiği yarışmaiçinbaşvurular da başlamış durumda. Sizde Türkiye’nin en şık kadını olmak için yarışmak ve bu büyük heyecanı yaşamakistiyorsanız Bugün Ne Giysem 2012 yeni sezon başvurusunu hemen yapın

Aşağıdavereceğimiz adrestenbaşvuru formuna ulaşabileceksinizancak kısacabaşvuru formundaki sorularvebu sorulara verilebilecek cevaplarla ilgili sizlere bilgiler vermek isteriz.

Başvuruformundakişiselbilgilerinizin dışındayaşamtarzınızı tanımlayacak özel bilgiler de istenmekte sizden. Örneğin “Giyim tarzınızı nasıl tanımlarsınız?” , “Profesyonel anlamdaki hedefleriniz nelerdir?”, “Kendinizde, hayatınızda değiştirmek istediğiniz üç şey yazar mısınız?” gibi sorular yarışmaya katılmanıziçineleyici sorulardan bazıları. Bu sorulara; yarışmaya onbinlerce kişininbaşvuruyaptığını düşünerek cevap verin ki bu kişilerin arasından sıyrılıp yarışmaya kabul edilebilinin.

Bugün Ne Giysem 2012 YeniSezonBaşvuruFormu içintıklayın.

Şimdi yepyeni bir sezon ve bugün ne giysem 2012 heyecanı başlıyor. Kış aylarında başlaması kıyafetlerin , kış kıyafetleri ile zenginleşeceğini düşündürtüyor. Türkiye artık modayı buradan takip ediyor. Yarışmacıların seçtikleri kıyafet ve aksesuarlar o anda milyonların beğenisine sunuluyor ve bir anda bir trende dönüşebiliyor. 
2012 döneminde online yarışma için her türlü teknik hazırlık yapılmakta ve iyileştirilmektedir. Çeşitli sürprizler ve para ödülleri verilecektir. 14 Ocak 2012 ‘de TV programı başlıyor. 7 Ocak 2012'de ise online yarışmamız başlıyor.

0 kere okundu


Etiketler: 2012 bugün ne giysem yeni bölümleri başlama tarihi,2012 bugün ne giysem yeni bölümleri ne zaman başlıyor,başvuru şartları show tv bugün ne giysem başvuru formu katılım formu,Bugün Ne Giysem,bugün ne giysem 17 ocak 2012 yeni bölümleri başlayacak,Bugün ne giysem 2012 yeni sezon başvuru formu,Bugün ne giysem 2012 yeni sezon başvuru formu başvuru şartları,Bugün ne giysem 2012 yeni sezon başvuru formu doldur,Bugün Ne Giysem 2012 Yeni Sezon Başvuru Formu Show TV,bugün ne giysem 2012 yeni sezon katılım formu,Bugün ne giysem 2012 yeni sezon ne zaman başlayacak,Bugün Ne Giysem 2012 Yeni Sezon Ödülü,Bugün ne giysem 2012 yeni sezonu ne zaman başlıyor,Bugün Ne Giysem Nasıl Başvurabilirim,bugün ne giysem ne zaman başlayacak,bugün ne giysem şartları katılım formu,bugün ne giyseme nasıl katılırım,Giyim tarzınızı nasıl tanımlarsınız?,Kendinizde hayatınızda değiştirmek istediğiniz üç şey yazar mısınız?,Profesyonel anlamdaki hedefleriniz nelerdir?,yeni sezon ne zaman başlıyor izle

0 yorum:

Yorum Gönder

Düzeyli bir şekilde sizde yorum yapabilirsiniz.
Google üyeliğiniz yoksa anonim olarak yorum bırakabilirsiniz.

 
 
 

Saç Modelleri Yapımında Detaylar

Merak ettikleriniz vardır belki

Saç modelleri ve bakımı hakkında