19 Ocak 2012 Balık Burcu Yorumları

19 Ocak 2012 Perşembe

19 Ocak 2012 Balık Burcu Yorumları,balık burcu yorumları 19.01.2012 perşembe,balık burcu fal tarot yorumları 19 ocak 2012 ,günlük balık burcu yorumları 19 ocak 2012,balık burç yorumu 19 ocak 2012,balık burcu gazete yorumları 19 ocak 2012,19 ocak 2012 balık burcu iş aşk sağlık para yorumları

19 Ocak 2012 Balık Burcu YorumlarıGökyüzü bugün iş ve özel hayatınızda, finansal konularda konuşulanın dışında yapılan harcamaların riskli durumlara yol açabileceğine işaret etmekte. Kabullenen, olan olmuş gibi bir tavır takınmak yerine farklı çözümler üretmelisiniz. İnsanların hin davranışlarla sizin bu durumunuzdan faydalanmalarına izin vermemelisiniz. Uzun zamandır arkadaşınız olan biriyle ilgili bir haber canınızı daha da sıkabilir. Üçüncü şahısların yakın arkadaşlarınızla ilişkilerinizi bozmalarına izin vermeyin. Özel yaşamınızda da sevdiğiniz insandan duyacağınız ruhunuzu okşayacak, güzel sözler gününüzü aydınlatacaktır.

Günün Olumlaması: Duygularım benim parçamdır. Duygularımı en doğru davranış ve sözlerle ifade etmeyi seçiyorum. Hiç kimse beni üzemez, kıramaz ve engelleyemez. Yaşamım, duygularım ve mantığımla ahenkli bir uyum içinde.

Günün Rengi: Oranj

 kaynak : hürriyet


Bugün arkadaşlarınızla beraber olma isteği içindesiniz ve onların fikirlerinden etkilenmeniz söz konusu olacaktır. Arkadaşlarınızın zeki olmasından hoşlanıyor ve akıllıca seçimler yapıyorsunuz. Duygusal veriminizi, doğru kişilerle birlikte çalıştığınız zaman alıyorsunuz. Bugün hırslı yönlerinizi, çevresel değişimlerle birleştirmelisiniz.
Çocuklar ve onların eğitimi ile ilgilenmek size ayrı bir uğraş olacaktır. Yaratıcısınız ve rol yapma yeteneğiniz kendini gösterecektir. Bu sayede birçok olayın kontrolunu ele geçirecek, hatta çalışmalara bile başlayacaksınız. Hızlı düşünüyor ve düşündüğünüz andan itibaren de uygulamaya geçiyorsunuz. Aşırı gergin tavırlarınzla sevdiğiniz insanı kırabilir ve onunla aranızın açılmasına neden olabilirsiniz.
Bunu karşılıksız bırakmanız yanlış fikirlere neden olabilir. Şu sıralar kısa ve samimi ilişkiler sizin için daha tatmin edici olabilir. İşyerinde yaşadığınız ve altından kalkması zor gibi görünen sorunları bir arkadaşınızın desteği sayesinde aşacaksınız. Aileden birinin kişisel sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz.
AŞK: Partnerinizle ilgili problemlere akılcı yaklaşıyorsunuz. Kendinizi böylece ona kanıtlıyorsunuz. Sevginizden şüphe duymaması aşk yaşamınızı renklendiriyor. İŞ: İyi bir kariyer sahibi olmak istiyorsanız ilk yapacağınız şey yeni işinizle ilgili araştırma yapmak. Çalışmayı seviyorsunuz. Size zorla hiç kimse bir şey yaptıramaz. SAĞLIK: Bugün, konuşma zorluğu çekebilir veya yavaş konuşma arzusunda olabilirsiniz.
kaynak:burc.web.tr

0 yorum:

Yorum Gönder

Düzeyli bir şekilde sizde yorum yapabilirsiniz.
Google üyeliğiniz yoksa anonim olarak yorum bırakabilirsiniz.

 
 
 

Saç Modelleri Yapımında Detaylar

Merak ettikleriniz vardır belki

Saç modelleri ve bakımı hakkında