17-18 Ocak Orduda Okullar Tatil Mi

17 Ocak 2012 Salı

Ordu Valisi Orhan Düzgün, yaptığı açıklamada, il genelinde etkili olan kar yağışı nedeniyle 14 ilçede okullarda eğitime bugün ve yarın ara verildiğini söyledi.

Kentin özellikle yüksek kesimlerinde kar yağışının etkisini sürdürdüğünü ifade eden Vali Düzgün ”Kapanan 301 köy yolunun tekrar ulaşıma açılaması için İl Özel İdaresi ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Zor durumda bulunan 10 köyümüzün yolu ise ekiplerimiz tarafından açıldı. Ancak diğer köy yollarımızı tekrar ulaşıma açmak için kar yağışının durmasını bekliyoruz. Sahil kesimini ayrı tutarsak genel anlamda şuan için 40 santim kar kalınlığı oluştuğunu söyleyebiliriz” diye konuştu.


Vali Düzgün, kar yağışı nedeniyle 19 ilçeden 14'ünde okullarda eğitime bugün ve yarın ara verildiğini belirtti ve ”Mesudiye, Gölköy, Gürgentepe, Kabadüz, Aybastı, Kumru, Çamaş, Çaybaşı, Ulubey, Çatalpınar, Kabataş ve İkizce ilçelerimizde okullarda eğitime bugün ve yarın, Akkuş, İkizce ve Korgan ilçelerinde ise bugün, yarın ve çarşamba günü eğitime ara verildi” dedi.

18 ocakta tatilmi, 17 ocak düzce\de okullar tatil mi, 17-18 ocak okullar tatil mi, 18 ocak bartın da okullar tatilmi, kabadüz de okular tatilmi ? (18 ocak), orduda okullar 18 01 2012 tatil mi, yarın okullar tatil mi 18 ocak

0 yorum:

Yorum Gönder

Düzeyli bir şekilde sizde yorum yapabilirsiniz.
Google üyeliğiniz yoksa anonim olarak yorum bırakabilirsiniz.

 
 
 

Saç Modelleri Yapımında Detaylar

Merak ettikleriniz vardır belki

Saç modelleri ve bakımı hakkında