19 Ocak 2012 Yay burcu yorumları

19 Ocak 2012 Perşembe

19 Ocak 2012 Yay burcu yorumları,yay burcu yorumları 19.01.2012 perşembe,19 ocak 2012 yay burcu iş aşk sağlık para yorumları,yay burcu gazete yorumları fal 19 ocak 2012,19 ocak 2012 yay burcu yorumları
YAYBugün sizin için oldukça şanslı ve keyifli bir gün. İş hayatınızda şansınızın yardımıyla her şey istediğiniz gibi gelişecektir. Maddi konulardaki artış sizi rahatlatarak yeni plan ve projelerinizi uygulamaya geçmeniz için cesaretinizi arttıracaktır. Özel yaşamınızda ise, ani kararlar almamaya özen gösterin, olumsuz görünen şartlar hayrınıza dönebilir. Sevgiyle iletişim kurmayı tercih edin ve başkalarının özel yaşamınızla ilgili konularda zihninizi karıştırmalarına izin vermeyin.

Günün Olumlaması: Hedeflerime giden yolda, yaptığım her şeyin karşılıklı dayanışma ve ortak değerler üzerinde uzlaşarak gerçekleşeceğinin bilinciyle davranıyor ve istediğim sonuçlara başarıyla ulaşıyorum.

Günün Rengi: Sarı
kaynak:hürriyet


Çalışma arkadaşlarınızın özgün ve cesur fikirli olmasından yanasınız. Maddi konularda arkadaşlarınızın ilginç fikirlerinden etkilenecek, ve kendinizi farklı bir pota da göreceksiniz. Kişiliğinizin bilinmeyen yönlerini ortaya çıkarmaktan yanasınız. Yaşamınızla ilgili yenilenme söz konusu olacaktır. Kendinize güvenmelisiniz.
Enerjik tutumunuz bazı yeni alanlarda çalışmalara başlamanızı ya da geçmişte başladığınız bir girişim varsa istediğiniz sonuçları almanızı sağlayacaktır. Bazı konularda kendi kurduğunuz hayal dünyasının dışına çıkamıyorsunuz. Pratik yönleriniz ortaya çıkacaktır. Bu dönemde kendinize vakit ayıramamaktan şikayetçi olacaksınız.
Aşk yaşantınızdaki dalgalanmalara gereken önemi vermediğinizi kabul etmelisiniz. Bu alanda konsantrasyonunuzu çok çabuk yitiriyor olmanız sevgilinizi endişelendiriyor. Üzerinizde karabulutlar geziyor. Sizi alt etmek isteyen iki rakibiniz var. Bunlar özellikle iş çevrenizden olabilirler.
AŞK: Aşk yaşamınızda ufak değişimler yaparak mutluluğunu arttıracaksınız. Partneriniz gün boyu sizinle birlikte olmaktan mutlu. Artık birilerinin sözüne uyarak onu kırmamalısınız. İŞ: Bugünlerde işinizle alakalı aldığınız başarılar sizi bir hayli güçlendirdi. Yüzünüz gülüyor ve keyfiniz yerinde görünüyor. İşinizde sorun yok ancak biraz maddi sıkıntı var. SAĞLIK: Kötü bir haber aldığınızda içiniz daralıyor. Böyle durumlarda derin nefes alıp sakinleşin.

0 yorum:

Yorum Gönder

Düzeyli bir şekilde sizde yorum yapabilirsiniz.
Google üyeliğiniz yoksa anonim olarak yorum bırakabilirsiniz.

 
 
 

Saç Modelleri Yapımında Detaylar

Merak ettikleriniz vardır belki

Saç modelleri ve bakımı hakkında