19 Ocak 2012 İkizler burcu yorumları

19 Ocak 2012 Perşembe

19 Ocak 2012 İkizler burcu yorumları,İkizler burcu yorumları 19.01.2012 perşembe,İkizler burcu iş aşk sağlık para yorumları,İkizler burcu gazete yorumları 19 ocak 2012,İkizler burç yorumları 19 ocak 2012

19 Ocak 2012 İkizler burcu yorumlarıGökyüzü işinizle ilgili konularda, birlikte çalıştığınız insanlarla yapılan çalışmalarda gözünüzden kaçan bir konunun sıkıntılara sebep olabileceğine işaret etmekte. Sözleşme ve anlaşmalara özen gösterin, verilen sözleri yazılı akitle desteklemeniz faydanıza olacaktır. İş hayatınızda gökyüzünün size mesajı, sabırlı ve dikkatli olmanız. Bunu başardığınız takdirde var olan zorluklarınızın hafiflemesi ile hak ettiğiniz değeri görecek ve hakkınız olanı alacaksınız. Özel yaşamınızda ise, yeniden yapılanma sürecindesiniz son derece duyarlı, öfkeli yaklaşımlardan uzak durup, sezgilerinize güvenerek hareket etmelisiniz. Beraberliği olmayan İkizler burçları ise, umutsuzluğu bir kenara bırakarak, kendinize daha fazla özen göstererek yaşamın güzelliklerinden payınıza düşeni almak için harekete geçmelisiniz.

Günün Olumlaması: Bencilliklerimden, öfkemden ve her konuda kendimi haklı görmekten vazgeçiyorum. Yeni olan her şeyi sevgiyle kucaklıyor, zihnimi tüm güzel öğretilere açıyor, kolaylıkla öğreniyor ve yenileniyorum.

Günün Rengi: Mor

0 yorum:

Yorum Gönder

Düzeyli bir şekilde sizde yorum yapabilirsiniz.
Google üyeliğiniz yoksa anonim olarak yorum bırakabilirsiniz.

 
 
 

Saç Modelleri Yapımında Detaylar

Merak ettikleriniz vardır belki

Saç modelleri ve bakımı hakkında