19 Ocak 2012 Akrep burcu yorumları

19 Ocak 2012 Perşembe

19 Ocak 2012 Akrep burcu yorumları,akrep burcu yorumları 19.01.2012,akrep burcu iş aşk sağlık para yorumları,19 ocak 2012 perşembe akrep gazete yorumları ,19 ocak 2012 akrep burç yorumları

19 Ocak 2012 Akrep burcu yorumlarıBugün iş hayatınızda maddi konularda ödeme güçlüğü yaşayabilirsiniz. Bunun sebebi olarak kendinizi görmemelisiniz. Çalıştığınız insanların yanlış diyalogları ve görevlerine gereken önemi göstermiyor olmamaları bu durumun ana sebebidir. En kısa sürede bir toplantı talep etmeli, görüşlerinizi sıkıntı duyduğunuz konuları dile getirerek yeni bir yapılanmanın hepinizin hayrına olacağını ifade etmelisiniz. Muhalefet görseniz de isteklerinizin doğruluğu üstleriniz ve çalışma arkadaşlarınız tarafından kabul görecektir. Özel yaşamınızda ise, olumsuz hiçbir şey duymaya tahammül edemeyeceğiniz bir gündesiniz.

Günün Olumlaması: Sözlerimi ruhumdan gelen fısıltıların doğrultusunda seçiyor ve ifade ediyorum. Böylelikle isteklerimi gerçekleştirebilecek enerjileri kendime çekiyor bütünün hayrına katkıda bulunuyor kendi payıma düşeni de sevgiyle kabul ediyorum.

Günün Rengi: Altın bakır
kaynak:hürriyet


Ay burcunuzda ilerliyor. İlişkilerinizde istediğiniz ortak fikirlerin oluşmasınız sağlayacak gerekli şartları oluşturacaksınız. Bugün hızlı anlaşılmaya çok fazla ihtiyacınız var. Hırslarınızın sevdiğiniz işlerde kullandığınız zaman başarınız artıyor. İşinizde güç birliğine ihtiyacınız var. En yakınlarınıza bile kapalı davranıyorsunuz.
Kimsenin aklına gelmeyen özgün fikirler üreteceksiniz. Fakat yapabileceğinizden daha fazla iş üstlenebilirsiniz. Enerjinizi doğru bir şekilde yönlendirmelisiniz. Toplumla olan ilişkilerinizde, sezgilerinizi kullanın. Onları kullanmayı gözardı etmemelisiniz. Yok eğer süregelen bir ilişkiniz yoksa flört olaylarını sıkça yaşayabileceğiniz bir devredesiniz.
Sinirleriniz biraz gergin. Özel hayatınızla ilgili kararlar almaktan uzak durmalısınız. Önemsemez bir tavırda çalışmanıza rağmen, işinizdeki başarınız herkesi şaşırtıyor. Çok tempolusunuz, ama işler bitene kadar hem siz, hem de çalışma arkadaşlarınız yeterince gerginlik yaşıyorsunuz.
AŞK: Duygularınızı ve sevginizi göstermekte sıkıntı çekebilirsiniz. Sevgi ve şefkat eksikliği ilişkinizde bir takım problemler oluşturacaktır. Doğal olan yönünüzü ve hislerinizi açıkça belli etmelisiniz. İŞ: Bugün öylesine mağrursunuz ki parasal açıdan her ne kadar sıkıntıda olsanız da diğer kişilerden yardım beklemiyorsunuz. SAĞLIK: Bugün sinirleriniz gergin, sürekli acıkıyorsunuz. Kilo almaya hazırlıklı olmalısınız.

0 yorum:

Yorum Gönder

Düzeyli bir şekilde sizde yorum yapabilirsiniz.
Google üyeliğiniz yoksa anonim olarak yorum bırakabilirsiniz.

 
 
 

Saç Modelleri Yapımında Detaylar

Merak ettikleriniz vardır belki

Saç modelleri ve bakımı hakkında